Zondag 25 juni lees ik kort voor bij een optreden van Boi Akih met Ryoko Imai tijdens de Impro Picknick bij de Roze Tanker in Amsterdam Noord, waar vele andere mooie muzikanten spelen. Toegang gratis. Meer info hier.

Donderdag 29 juni lees ik voor in Leeszaal Rotterdam West, in een dubbelprogramma met de band Boi Akih. Voor de pauze: Klank Woord & Beeld met mijzelf en Martijn Grootendorst. Na de pauze: Liquid Songs met Ryoko Imai en Tobias Klein. Meer info en kaarten t.z.t. hier.

Zaterdag 15 en zondag 16 juli lees ik voor tijdens het festival Dichters in de Prinsentuin in Groningen. Meer info hier.

Dinsdag 19 september, 19.30 uur lees ik voor in De Nieuwe Liefde in Amsterdam, tijdens de 23e editie van Duizendenéén Film & Poëzie. Meer info volgt.

Donderdag 21 september, 12.30 uur ben ik te gast bij Donderdagen van de Poëzie in Bibliotheek Permeke in Antwerpen. Ik lees voor uit Binnenplaats en ga in gesprek met Johan De Boose. Meer info t.z.t. hier.

Wil je me uitnodigen voor een voordracht of een lezing, of als interviewer? Stuur dan een mail naar joost [at] joostbaars [punt] nl. Of neem contact op met de Schrijverscentrale.