Zondag 22 oktober, 15.00 uur lees ik voor in Café De Ruimte, Amsterdam, tijdens de concertserie Nieuwe Noten van Fie Schouten. Ook met: Ensemble Scordatura en Nora Mulder. Meer info hier.

Donderdag 26 oktober, 20.00 lees ik gedichten voor tijdens de avond Borne Doet Poëzie in het Kulturhus in Borne. Meer info tzt hier.

Vrijdag 27 oktober wordt Hopeloos Hoopvol, de Nederlandse vertaling van John Caputo’s Hoping Against Hope gepresenteerd tijdens een symposium in de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik schreef een nawoord voor het boek. Caputo is aanwezig. Ik ook.

Zaterdag 28 oktober, vanaf 12.00 uur vindt het Geestdrift Festival plaats in de Geertekerk in Utrecht. Ik lees er uit Binnenplaats, maar de echte reden om te gaan is het feit dat John D. Caputo te gast is. Zie www.geestdriftfestival.nl en hier.

Zondag 29 oktober lees ik in Lelystad voor tijdens een avond van de Dijkdichters. Meer info volgt hier.

Donderdag 18 januari t/m zondag 21 januari ben ik tijdens verschillende programma’s, met en zonder Boi Akih, te gast bij het Winternachten Literatuurfestival. Meer info volgt.

Donderdag 25 januari lees ik voor tijdens een poëzieavond in Bergen, NH. De avond wordt georganiseerd door de Eerste Bergensche Boekhandel. Meer info volgt.

Wil je me uitnodigen voor een voordracht of een lezing, of als interviewer? Stuur dan een mail naar joost [at] joostbaars [punt] nl. Of neem contact op met de Schrijverscentrale.