Zondag 27 augustus, 14.30 uur lees ik voor tijdens de Uitmarkt/Boeken aan zee, aan de Oosterdokskade in  Amsterdam. Samen met o.a. Thomas Möhlmann. Zie www.uitmarkt.nl.

Zondag 3 september speel ik met Boi Akih op het Uitfestival Den Haag. Meer info volgt.

Zaterdag 16 en zondag 17 september, in de middag lees ik voor uit Binnenplaats, meer specifiek de vertalingen van Gerard Manley Hopkins en de afdeling vogelgedichten, tijdens een middag met poëzie en muziek in Amsterdam. Samuel Vriezen leest ook. Pianist Keiko Shichijo speelt muziek van de Armeense priester en componist Komitas Vardapet (en dat is heel mooi!). Amsterdam. Meer info, waaronder de locatie, volgt.

Dinsdag 19 september, 19.30 uur lees ik voor in De Nieuwe Liefde in Amsterdam, tijdens de 23e editie van Duizendenéén Film & Poëzie. Meer info volgt.

Donderdag 21 september, 12.30 uur ben ik te gast bij Donderdagen van de Poëzie in Bibliotheek Permeke in Antwerpen. Ik lees voor uit Binnenplaats en ga in gesprek met Johan De Boose. Meer info t.z.t. hier.

Vrijdag 22 september, 20.00 uur lees ik voor tijdens de Bonte Avond in het Tijdelijk Museum in de voormalige Bijlmerbajes, Amsterdam. Met kunstenaars uit verschillende disciplines. Meer info tzt hier en hier.

Zondag 22 oktober, 15.00 uur lees ik voor in Café De Ruimte, Amsterdam, tijdens de concertserie Nieuwe Noten van Fie Schouten. Ook met: Ensemble Scordatura en Nora Mulder. Meer info hier.

Zaterdag 28 oktober, vanaf 12.00 uur vindt het Geestdrift Festival plaats in de Geertekerk in Utrecht. Ik lees er uit Binnenplaats, maar de echte reden om te gaan is het feit dat John D. Caputo te gast is. Zie www.geestdriftfestival.nl en hier.

Zondag 29 oktober lees ik in Lelystad voor tijdens een avond van de Dijkdichters. Meer info volgt hier.

Donderdag 18 januari t/m zondag 21 januari ben ik tijdens verschillende programma’s, met en zonder Boi Akih, te gast bij het Winternachten Literatuurfestival. Meer info volgt.

Donderdag 25 januari lees ik voor tijdens een poëzieavond in Bergen, NH. De avond wordt georganiseerd door de Eerste Bergensche Boekhandel. Meer info volgt.

Wil je me uitnodigen voor een voordracht of een lezing, of als interviewer? Stuur dan een mail naar joost [at] joostbaars [punt] nl. Of neem contact op met de Schrijverscentrale.