Afgelopen zaterdag mocht ik in het programma Een goedemorgen met… op Radio 4 twee uur lang muziek draaien en daarbij iets vertellen. Ik ging van Komitas Vardapet (in de uitvoering van Keiko Shichijo) naar Samuel Vriezens Within Fourths, met daartussenin o.a. Hans Otte, Bach, Beethoven, Turlough O’Carolan in de uitvoering van Planxty en een Keith Emerson-achtig orgelstuk van Arvo Pärt. Ik las ook wat gedichten voor. Terugluisteren kan hier.

Eerder was ik naar aanleiding van het winnen van de VSB Poëzieprijs te gast bij VPRO Nooit Meer Slapen, waar ik in gesprek ging met Pieter van der Wielen. Hier te beluisteren.

Bij Omroep Max was ik in het programma Avondconcert de logegast. Beluister het hier.

In haar serie ‘Mis ik iets?’ ging ik met radiomaakster Elianne Meijer in gesprek over religie in het programma Woord op zondag. Hier te beluisteren.

En tot slot komt binnenkort de twintigste aflevering van Daan Doesborghs Poëziepodcast online op de website van Vrij Nederland, waarin ik met hem spreek over Jorge Luis Borges’ gedicht ‘Christus aan het kruis’ (in de vertaling van Barber van de Pol en Maarten Steenmeijer) en mijn gedicht ‘Theologie van de stoel’. Hier.