top of page

VPRO Boeken

Interview door Jeroen van Kan

Pal na het verschijnen van Binnenplaats was ik te gast bij Jeroen van Kan in het televisieprogramma VPRO Boeken. Hier rechts kun je dat interview bekijken.

Nooit meer slapen

Interview door Pieter van der Wielen

In de nacht van 25 op 26 januari 2018, pal na het winnen van de VSB Poëzieprijs, was ik te gast bij Pieter van der Wielen in het radioprogramma Nooit meer slapen. Ondanks mijn totale beduusdheid, en dankzij Van der Wielen, werd het een erg mooi gesprek. Hiernaast kun je het beluisteren.

Literair Nederland Podcast

Interview door Erik Jan Harmens

Dichter en schrijver Erik Jan Harmens kwam bij me langs om met me te praten over Binnenplaats. Hier links kun je dat gesprek horen.

VPRO DichterBij

Ter gelegenheid van de nominatie voor de C. Buddingh'-prijs maakte de VPRO een filmpje van een voordracht. In de beelden ziet u een repetitie met Boi Akih. Er zijn ook enkele optredens met hen gefilmd, die u kunt bekijken op de sectie Muziek op deze pagina.

Bij Een goedemorgen met… op Radio 4 mocht ik twee uur lang muziek draaien en daarover vertellen. Van Vardapet tot Vriezen, via o.a. Otte, Beethoven, Desprez, O’Carolan (in de uitvoering van Planxty) en het Keith Emerson-orgel van Arvo Pärt. Beluister de uitzending hier.

Radiomaker Elianne Meijer interviewde me voor Radio Bloemendaal in haar serie ‘Mis ik iets?’. Luister het gesprek hier terug.

Han Ruijgrok ging in gesprek met mij voor Cultuur071, een programma van het Leidse Sleutelstad FM, tijdens de Boekenweekspecial. Beluister het gesprek hier.

bottom of page